EXPERIÈNCIA VIKINGA A BARCELONA!

LLANÇAMENT DE DESTRALS I Aigüamel

CONEIXES LA NOSTRA EXPERIÈNCIA VIKINGA?
- GUIA DE L'ACTIVITAT -

La nostra experiència vikinga comença amb un tutorial de llançament de destrals i normativa de seguretat de 10 minuts per part dels Caps de Guerra.
Posteriorment, us ensenyarem diversos jocs amb els quals arrasar els vostres enemics en batalla. Volem dir... ¡Amb els que divertir-vos jugant!
Els nostres guerrers més experimentats estaran a la vostra disposició per guiar-vos durant tota la vostra experiència vikinga,
des del primer llançament fins a la coronació final del vostre Caudillo de Guerra vencedor. Després de la batalla podeu provar algun dels nostres més de 14 tipus d'Aigüamel o cerveses artesanes. A la zona de bar, podeu estar el temps que voleu abans i després de l'activitat. El nostre bar és d'entrada lliure, per la qual cosa si vols venir a visitar-nos i provar l'Aigüamel, pots fer-ho sense reserva prèvia. Si tens qualsevol dubte o consulta, pots contactar amb nosaltres per
whatsapp

experiència vikinga - axe throwing - Aigüamel

EXPERIÈNCIA vikinga

El primer que vam fer quan arribis al Club, és una petita formació amb normativa de seguretat per part dels nostres instructors. Els principis bàsics per començar a practicar l ̈axe throwing ̈ o tir amb destrals són bastant senzills i fàcils d'aplicar, tot i que com qualsevol altra activitat esportiva o de lleure que comencem a practicar, requereix orientació professional i alguna cosa de pràctica. 

Per la nostra experiència, el que fa de l'axe throwing una activitat brutal és que un cop dominem la tècnica i comencem a clavar és molt addictiu! Tots els llançadors tenen diferents habilitats, força, pes, fortaleses, debilitats i estils únics de llançament. 

Ningúus ajudaran a treure el viking o vikinga que portes dins, en funció de les teves habilitats. Per fer un bon llançament cal tenir en compte una sèrie de factors que hem de controlar per assolir l'objectiu:

1. DISTÀNCIA: És un factor fonamental. Els nostres instructors t'ajudaran a calcular la distància correcta perquè puguis clavar els teus llançaments. 

2. VELOCITAT DE ROTACIÓ DE LA DESTRAL: Un bon llançament no depèn directament de la força amb què llancis. T'ajudarem a calcular com la rotació de la destral i la seva velocitat afecten la teva puntuació. 

3. DIRECCIÓ: És un factor determinant. Com més recte sigui el teu llançament, millor serà la teva punteria.

GUIA PAS A PAS | EXPERIÈNCIA VIKINGA

Club de tir de destrals a Barcelona - The Axe Club

FES LA TEVA RESERVA

Pots reservar amb nosaltres des del web, mail, o WhatsApp al telèfon 626.13.95.33 Preséntate 15 min abans en el camp de batalla per fer el registre.

Club de llançament de destrals a Barcelona - The Axe Club

FORMACIÓ I SEGURETAT

Els nostres Caps de Guerra us faran una informació sobre com practicar el tir de destral amb seguretat i aprendre a llançar. Després podràs començar amb alguns llançaments i rep consells per millorar o potenciar la tècnica.

tir de destral a Barcelona - The Axe Club

LLANÇAMENT DE DESTRAL BÀSIC

És el moment de començar a practicar i millorar la tècnica amb els nostres instructors abans de començar la competició

axe throwing games - tir amb destral - the axe club

COMENÇA LA COMPETICIÓ

Escull entre uns dels nostres jocs en grup o simplement practica els teus llançaments en entrenament lliure.

experiència vikinga - axe throwing - Aigüamel

LA CORONACIÓ (MOMENT FOTO)

Un cop finalitzas els jocs, compara puntuacions per coronar el membre Vinacedor com a Caudillo de Guerra

experiència vikinga Club de tir de destrals a Barcelona - The Axe Club

CELEBRACIÓ

Un cop finalitzada la batalla i feta la foto de rigor, podeu passar a la nostra zona de bar, on podeu estar el temps que voleu gaudint del nostre Aigüamel o la nostra cervesa artesana

NORMATIVA AXE THROWING | THE AXE CLUB

Experiència vikinga - axe throwing

És recomanable que vinguis a viure la teva experiència vikinga amb sabata tancada per seguretat.

Experiència vikinga - axe throwing - Aigüamel

Pots prendre un Aigüamel o cervesa durant l'activitat, però està totalment prohibit venir a gaudir de l'axe throwing sota els efectes de l'alcohol i les drogues.

experiència vikinga - axe throwing - Aigüamel

Us preguem puntualitat màxima. L' organització de les reserves depèn en gran mesura de la puntualitat dels assistents.

experiència vikinga - axe throwing - Aigüamel

Reservat el dret d' admissió. Al nostre club no s' admeten comportaments inacceptables ni antiesportius.

Tens dubtes sobre el tir amb destral?

PREGUNTES FREQÜENTS | FAQ ́S