EL LLANÇAMENT DE destrals ÉS LA TEVA NOVA PASSIÓ?

¡ÚNETE A THE AXE THROWING CLUB!

AXE THROWING CLUB | CLUB DE TIR AMB destral A BARCELONA

AFILIACIÓ THE AXE CLUB

SOCIS AXE THROWING | Club de Tir amb destral
35
/ MES
  • INSCRIPCIÓ LLIGA CATALANA INCLOSA
  • PAGAMENT MENSUAL
  • 3 H MENSUALS D' ENTRENAMENT EN DIANES DE SOCI

  • ACOMPANYANTS NO SOCIS 12€/H
  • DESCOMPTES EXCLUSIUS
  • HORES D'ENTRENAMENT ADDICIONALS 10€/H
  • CELEBRA AMB NOSALTRES EL TEU ANIVERSARI GRATIS

MEMBRESÍA AXE THROWING CLUB

Com alguns ja sabeu, el tir amb destral és una nova disciplina esportiva que està trepitjant fort i han arrencat els primers tornejos locals, regionals i nacionals en els més 18 clubs de tir amb destral que ja estan funcionant a nivell nacional en més de 19 axe throwing club.

Si t'agrada llançar destrals i la competició... hauràs d'entrenar per preparar-te per a les pròximes competicions, el II Torneig Nacional de llançament de destrals que se celebrarà a Sevilla la primavera del 2024 i la Lliga Catalana, creada per 3 dels axe throwing club més rellevants de Barcelona i que arrencarà aquest mes de setembre. 

Per participar a la Lliga catalana, cal abonar 30 € com a soci en un dels axe throwing club (un pagament per a tota la lliga) i 15 € per participació en cada jornada. Amb la nostra activitat, tindràs la inscripció de 30 € gratis, sempre que mantinguis la teva vida durant els 8 mesos que dura la competició.

MEMBRESÍA LLIGA CATALANA AXE THROWING CLUB

Per participar en la Lliga Catalana Axe Throwing cal inscriure's com a soci en un dels 3 Clubs associats. La quota per als 8 mesos és de 30 € només inscripció.


A The Axe Club t'oferim la possibilitat de ser soci del nostre axe throwing club el que et permetrà entrenar més sovint i a millor preu; participar en tornejos, a la Lliga Catalana que arrenca al setembre i altres beneficis associats a la teva

LA NOSTRA SUBSCRIPCIÓ BÀSICA INCLOU:

1. Accés a dianes de soci* prèvia reserva
2. Formació i assessorament dels nostres instructors
3. 3 sessions d' 1 hora de tir amb destral per mes.
4. Sessions addicionals a 10 € per sessió en dianes de socis.
5. Preu per a acompanyants no socis 12 € per persona i hora.
6. Participació gratuïta en Tornejos i esdeveniments celebrats a The Axe Club.
7. Celebra el teu aniversari al nostre club de tir amb destral gratis i els teus acompanyants per només 12 € per persona.

Preu: 30 € /mes

club de tir amb destral Lliga catalana axe throwing club llançament de destrals - tir de destral

FAQ - Club de tir amb destral

CONDICIONS I PREGUNTES FREQÜENTS

No, no hi ha permanència. Únicament en el cas de participar en la Lliga Catalana serà obligatori mantenir la lliga durant els mesos de durada de la Lliga. La nostra lliga, el pagament de 30€ per la participació a La Lliga. En el cas de donar-se de baixa de com a soci abans de la finalització, s' hauran d' abonar els 30 € de quota per seguir participant en les competicions de Lliga mensuals.

Pots fer la subscripció des de la nostra web aquí: Membres Club de tir amb destral. Segueix els passos indicats durant el procés. Un cop realitzada, ens posarem en contacte amb la via email i rebràs tota la informació referent a la teva subscripció

La nostra subscripció està activa per 30 dies des de la data d'inscripció a la ciutat; és a dir, si realitzes l'alta, per exemple, el 14 de setembre estarà activa per 30 dies a partir d'aquesta data.

Les dianes de soci són dianes que reservem en exclusiva per als socis. Es reserven de forma individual, en parella o en grup. En aquestes dianes poden llançar compartint diana fins a 4 socis o convidats de socis.

En funció del tipus de persona seleccionat, podràs gaudir de 3 h d'entrenament al mes de forma totalment gratuïta. Cal fer reserva prèvia. Si vols quedar-te una hora més després de l'entrenament, ho podràs fer en funció de la disponibilitat de dianes d'aquesta jornada.

El preu de l'hora d'entrenament per a socis és de 10€. Si vols venir amb acompanyants, el preu per hora i persona és de 12€. Aquesta tarifa correspon a les dianes de socis.

Pots reservar sessions en dianes de soci de dilluns a dijous de 17:00h a 19:00h, divendres de 16:00h a 18:00h i diumenges de 12:00h a 19:00h

En el cas que necessitis cancel·lar la teva reserva, pots fer-ho sense problema, amb fins a 24 h d'antelació escrivint per WhatsApp, indicant el teu nom i data i hora de la reserva que vols cancel·lar.

Si tens una sessió reservada i no acudeixes a l'hora indicada, ni existeix previ avís, se't carregarà una penalització de 10 €, que hauràs de pagar en la teva següent visita. 

Si tens una sessió reservada i no acudeixes a l'hora indicada, ni existeix previ avís, se't carregarà una penalització de 10 €, que hauràs de pagar en la teva següent visita. 

Si, amb la teva subscripció bàsica s'inclou la inscripció de 30€ per participar a la Lliga Catalana. És imprescindible mantenir la teva subscripció durant els 7 mesos que dura la Lliga Catalana d'Axe Throwing.

Per cancel·lar has de posar-te en contacte amb nosaltres perWhatsApp indicant el teu nom complet i dni i procedirem a cancel·lar la teva vida a mes vençut. 

En cap cas farem devolucions d' import de la subscripció ni total ni parcial. En el cas que desitges cancel·lar la teva subscripció, podràs seguir gaudint dels teus avantatges fins a la data de tancament a mes vençut.

Els nostres associats tenen un descompte amb un codi personalitzat del 10% aplicable en fer la seva reserva a la nostra web en horaris de cap de setmana.

The Axe Club - Axe throwing a Barcelona