TIR AMB DESTRAL A BARCELONA

VIKING BAR | TAVERNA MEDIEVAL

ESDEVENIMENTS D'EMPRESA ÈPICS!

TEAM BUILDING PERSONALITZATS


TIR AMB destral i HIDROMIEL A BARCELONA

El nostre espai de llançament de destrals està ubicat a Barcelona, a la zona de Sagrada Família. No t'estem proposant que et converteixis en Ragnar Lodbrok o Lagherta (o sí), el que volem és que vinguis a practicar tir amb destral i a brindar amb Aigüamel, per alliberar tensions del dia a dia i com no, per passar-ho genial amb els teus amics, companys de feina o la teva parella i brindar amb Aigüamel o cervesa artesana premium després de la batalla.

Venir i fer-te unes rialles mentre intentes llançar una destral i donar a la diana és un planazo èpic.

I de l'únic que t'has de preocupar? D'arribar uns 10 minuts abans de l'hora. El nostre equip de "Caps de Guerra" us proposarà diferents jocs després de donar-te uns consells per aprendre a llançar destrals i normativa de seguretat i... ¡Comença la batalla!

 

 

Els nostres experts estaran en tot moment pendent de qualsevol cosa que puguis necessitar durant la sessió d'1 h de tir amb destral. Després de coronar el vencedor al nostre tron, podeu brindar per la victòria a la nostra zona de bar, on trobaràs la millor gamma d'hidromiel i cervesa artesana de Barcelona durant el temps que voleu.

 Vols brindar amb Aigüamel?

The Axe Club és l'entorn perfecte per a una celebració o un esdeveniment d'empresa inoblidable. Nosaltres ens encarreguem de tot el que necessitis, les teves necessitats i pressupost: Adaptem l'espai i personalitzem càtering i esmorzars. Disposem d' una sala polivalent amb pantalla de projecció de 3x3m i projector per realitzar presentacions, cursos, etc.

 

Vols reservar la nostra experiència de tir amb destrals a Barcelona fora de les nostres hores d'obertura? ¡Posa't en contacte amb nosaltres! De debò necessites una excusa per practicar el tir amb destral i prendre't una cervesa RESERVA LA TEVA DIANA Vols saber més sobre la nostra activitat? Guia Pràctica Experiència vikinga. I si encara tens algun dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres per whatsapp.

 

 

Regals originals a Barcelona - targeta regal axe throwing a Barcelona

 TARGETA REGAL | TIR DE destral

 Disponibles per a 1h sessió Tir amb destral
per a 2 a 8 persones

David Pérez Tienza
David Pérez Tienza
2022-08-07
Lloc molt entretagut. És un valen pla per anar un dia. El duel Alex molt simpàtic i aent.
Imanol Fehi
Imanol Fehi
2022-07-31
Molt bé! Vam anar amb poques expectaives i ja volem repetir. ! valen tracte, tornarem sens dubte
Isabel Camarena
Isabel Camarena
2022-07-30
Ho passem molt bé al local tirant destrals! Ambient agradable, el duel molt simpàtic ens ajudava a tirar i ens va estar donant classes, tornarem un altre dia a repetir 🙂
S Sp
S Sp
2022-07-30
Molt bona experiència! Ens van explicar amb detall com fer els llançaments i va ser divertit. No dubtarem a tornar.
Antonio Morillo
Antonio Morillo
2022-07-30
Si et mola fer el víking, beure aigüamel (o una bona birra) i llançar destrals contra la paret.... Ja trigues a Vinair aquí!!
Charls Bizckuit
Charls Bizckuit
2022-07-30
Tant l'ambientació del local com el tracte del personal fan que vulguis tornar. Són molt amables, simpàtics, alegres i experts, s'esforcen a crear esdeveniments per cultivar una valenica comunita. Personalment he forja una gran amista amb ells i es fan voler tant a ells com al local. Només puc afegir que no pareu, ho esteu fent genial!
Say Sayuri
Say Sayuri
2022-07-30
La primera vegada que vam ser una gran experiència, una gran experiència que recomano. Tant si mai ho ets perquè t'ensenyen i t'ajuden
cristina gallardo
cristina gallardo
2022-07-30
Experiència acreïble!! L'aenció d'Alex un 10!! Tornem segur!!
Raúl Buch Morente
Raúl Buch Morente
2022-07-30
El millor lloc de llançament de destrals a Barcelona. A més de poder gaudir un valen aigüamel🍻

VEUEN A LLANÇAR DESTRALS! CELEBRA LA VICTÒRIA AMB HIDROMIEL!

Després d'una sessió de llançament de destrals o pots relaxar-te al nostre saló i prendre una cervesa artesana, provar l'hidromiel o els nostres refrescos premium! També podeu quedar-vos a jugar una partida de Jenga o demanar el nostre escac viking per jugar al nostre saló. Posem càtering personalitzat a disposició dels vostres guerrers prèvia reserva. Per a més informació sobre el nostre team building original de tir amb destral ¡Contáctanos!

Club de llançament de destrals a Barcelona - The Axe Club