TIR AMB DESTRAL A BARCELONA

AXE THROWING CLUB | VIKING BAR

ESDEVENIMENTS D'EMPRESA ÈPICS!

TEAM BUILDING PERSONALITZATS

TIRO AMB DESTRAL BARCELONA
AXE THROWING i HIDROMIEL THE AXE CLUB

El nostre espai de llançament de destrals està ubicat a Barcelona, a la zona de Sagrada Família. No t'estem proposant que et converteixis en Ragnar Lodbrok o Lagherta (o sí), el que volem és que vinguis a practicar tir amb destral i a brindar amb hidromiel, per alliberar tensions del dia a dia i com no, per passar-ho genial amb els teus amics, companys de feina o la teva parella i brindar amb hidromiel o cervesa artesana premium després de la batalla.

Venir i fer-te unes rialles mentre intentes llançar una destral i donar a la diana és un planazo èpic.

I de l'únic que t'has de preocupar? D'arribar uns 10 minuts abans de l'hora. El nostre equip de "Caps de Guerra" us proposarà diferents jocs després de donar-te uns consells per aprendre a llançar destrals i normativa de seguretat i... ¡Comença la batalla!

Els nostres experts estaran en tot moment pendent de qualsevol cosa que puguis necessitar durant la sessió d'1 h de tir amb destrals (axe throwing). Després de coronar el vencedor al nostre tron, podeu brindar per la victòria a la nostra zona de bar, on trobaràs la millor gamma d'hidromiel i cervesa artesana de Barcelona durant el temps que voleu.

 Vols brindar amb hidromiel?

The Axe Club és l'entorn perfecte per a una celebració o un esdeveniment d'inoblidable. Nosaltres ens encarreguem de tot el que necessitis, les teves necessitats i pressupost: Adaptem l'espai i personalitzem càtering i esmorzars. Disposem d' una sala polivalent amb pantalla de projecció de 3x3m i projector per realitzar presentacions, cursos, etc.

 

Vols reservar la nostra experiència axe throwing fora de les nostres hores d'obertura? ¡Posa't en contacte amb nosaltres! ¿Vaig necessitar una excusa per practicar el tir amb destral i prendre't una cervesa RESERVA TIR AMB DESTRAL THE AXE CLUBVols saber més sobre la nostra activitat? Guia Pràctica Experiència vikinga.

 

Regals originals a Barcelona - targeta regal axe throwing a Barcelona

 TARGETA REGAL | AXE THROWING

 Disponibles per a 1h sessió Tir amb destral
per a 2 a 8 persones

David Pérez Tienza
David Pérez Tienza
2022-08-07
Lloc molt entretagut. És un valen pla per anar un dia. El duel Alex molt simpàtic i aent.
Imanol Fehi
Imanol Fehi
2022-07-31
Molt bé! Vam anar amb poques expectaives i ja volem repetir. ! valen tracte, tornarem sens dubte
Isabel Camarena
Isabel Camarena
2022-07-30
Ho passem molt bé al local tirant destrals! Ambient agradable, el duel molt simpàtic ens ajudava a tirar i ens va estar donant classes, tornarem un altre dia a repetir 🙂
S Sp
S Sp
2022-07-30
Molt bona experiència! Ens van explicar amb detall com fer els llançaments i va ser divertit. No dubtarem a tornar.
Antonio Morillo
Antonio Morillo
2022-07-30
Si et mola fer el víking, beure aigüamel (o una bona birra) i llançar destrals contra la paret.... Ja trigues a Vinair aquí!!
Charls Bizckuit
Charls Bizckuit
2022-07-30
Tant l'ambientació del local com el tracte del personal fan que vulguis tornar. Són molt amables, simpàtics, alegres i experts, s'esforcen a crear esdeveniments per cultivar una valenica comunita. Personalment he forja una gran amista amb ells i es fan voler tant a ells com al local. Només puc afegir que no pareu, ho esteu fent genial!
Say Sayuri
Say Sayuri
2022-07-30
La primera vegada que vam ser una gran experiència, una gran experiència que recomano. Tant si mai ho ets perquè t'ensenyen i t'ajuden
cristina gallardo
cristina gallardo
2022-07-30
Experiència acreïble!! L'aenció d'Alex un 10!! Tornem segur!!
Raúl Buch Morente
Raúl Buch Morente
2022-07-30
El millor lloc de llançament de destrals a Barcelona. A més de poder gaudir un valen aigüamel🍻

AXE THROWING .... CELEBRA LA VICTÒRIA AMB HIDROMIEL!

Després d'una sessió de llançament de destrals o axe throwing pots relaxar-te al nostre saló i prendre una cervesa artesana, provar l'hidromiel o els nostres refrescos premium! També podeu quedar-vos a jugar una partida de Jenga o demanar el nostre escac viking per jugar al nostre saló. Posem càtering personalitzat a disposició dels vostres guerrers prèvia reserva. Per a més informació sobre el nostre team building original de tir amb destrals ¡Contáctans!

Club de llançament de destrals a Barcelona - The Axe Club