Llançament de destrals
a Barcelona

PREGUNTES FREQÜENTS | LLANÇAMENT DE destral

Què és i en què consisteix el llançament de destrals?

El llançament de destrals, conegut popularment com a tir de destral o "axe Throwing" en l'idioma del seu lloc de naixement, és un esport a l'alça practica per cada vegada més persones al voltant del món. Ara pots practicar el tir de destrals a Barcelona.

A The Axe Club tenim preparada per a tu una experiència diferent i divertida, sempre sota les normes i tècniques vigents d'aquest esport i on pots Vinair a practicar aquest esport juntament amb amics, companys de feaa, familiars... També pots Vinair a llançar destrals a Barcelona per acabar de polir la teva tècnica o participar en les nostres competicions mensuals.

TARIFES

Les nostres tarifes van des dels 16 als 18€ per jugador i hora de llançament depenent de la mida del nombre de jugadors.

ÉS PERILLÓS?

El llançament de destrals, com en qualsevol altre esport, si se segueixen les regles, es pot practicar i gaudir sense sobresalts. A The Axe Club sempre prenem les mesures de seguretat necessàries perquè podeu experimentar al màxim la sensació de ficar-se a les botes d'un viking o una valkiria. És fàcil, divertit i segur, així que havent escoltat els nostres Caps de Guerra i seguint les regles només pot passar una cosa: ¡que disfruteu a tope!

HI HA UN LÍMIT D´EDAT PER LLANÇAR?

Només s' acceptaran reserves de jugadors i jugadores majors de 18 anys. Els i les menors d' edat poden llançar sempre que estiguin sota la supervisió d' un adult. Els i les jugadores que tinguin més de 12 anys, hauran de venir acompanyats dels seus pares/ tutors legals i/o amb una autorització degudament signada.

COM PUC FER UNA RESERVA?

Llançament de destrals -Club de tir a Barcelona - The Axe Club- team building a Barcelona

Disposem de diferents canals per realitzar les reserves:

1. A la nostra web seguint els passos indicats en RESERVA LLANÇAMENT DE DESTRALS

Seguiu els passos indicats durant el procés de la reserva i feu el pagament mitjançant la nostra plataforma segura de pagament.

Rebreu un correu de confirmació amb les dades de la vostra reserva en finalitzar el procés.

2. Per whatsapp o trucada als següents telèfons: 627.09.62.68 o 626.13.95.334.

3. Per correu electrònic: reservas@theaxeclub.es

QUANT DURA L'ACTIVITAT?

L'activitat dura una hora. Sempre que sigui possible atenteu arribar uns 15 mauts abans de l'hora d'aici per poder començar la formació de Seguretat i tècnica per part dels nostres Caps de Guerra. Després de la batalla pots quedar-te al Club a prendre alguna de les nostres begudes a la zona de bar.

QUÈ EM POSO?

Podeu llançar destrals només sortides o sortides de l'oficina, del gimnàs, abans de sortir de festa, a diners la nit... Això sí, sempre et recomanarem venir amb una sabata tancada.

ES POT RESERVAR I NO FER EL PAGAMENT ONLINE?

Si fas la reserva a través del web, no és possible. Si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres a través de qualsevol dels nostres perfils en xarxes socials o enviar-nos un whatsapp 626.13.95.33 podem gestionar-te la reserva amb pagament al local!. 

Us demanem la màxima col·laboració i si al final no podeu venir, avisau-vos al més aviat possible, per favor. Aquest gest ens ajuda a reduir les baixes d'última hora i a gestionar les experiències vikinges millor, tant per al vostre grup com per als altres grups.

I SI ARRIBEM TARD?

L'experiència que reservareu dura una hora i quan confirmi us demanarem que Vinagueu 15 mauts abans. En el cas que plegueu tard, és possible que heu d'esperar una mica per tirar o bé que el vostre temps total d'experiència vikinga de tir es vegi reduït. Tot això dependrà de la disponibilita de les dianes, així com de les reserves programades.

CANCEL·LACIONS

En el cas de no poder assistir a la vostra reserva, us demanem que ens aviseu al més aviat possible, amb un màxim de 24h, per poder realitzar-vos el reemborsament o el canvi de dia i hora.

The Axe Club - Axe throwing a Barcelona