TEAM BUILDING A BARCELONA

ESTÀS BUSCANT UN ESDEVENIMENT D'EMPRESA ORIGINAL PER SORPRENDRE EL TEU EQUIP?

Team building a Barcelona | Esdeveniments d' empresa tir amb destral

team building - esdeveniments d'empresa a barcelona - axe throwing - tir amb destrals - llançament de destrals -team building

Team building a Barcelona. 

Estem segurs que res els unirà més que participar en una competició de llançament de destrals en un ambient especial i amb una cervesa a la mà. 

El nostre local a Barcelona, ambientat amb decoració nòrdica i vikinga, disposa de tot el que necessites per organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment. Tenim capacitat per a 60 persones. A la nostra sala polivalent, disposem de pantalla de 3x3m per a projecció i cadires (muntatge personalitzat en funció de les necessitats de cada esdeveniment). Empodera i genera confiança entre els membres del teu equip convidant-los a... ¡Llançar destral!.

En el nostre team building a Barcelona nosaltres ens encarreguem de tot, posem l'espai, els entrenadors, les destrals, cervesa o Aigüamel artesans, cafè, esmorzars i càtering personalitzat, des d'un senzill pica-pica, esmorzar o un càtering totalment personalitzat.

Acceptem grups de fins a 60 persones. Al voltant de 50 empreses han celebrat en el nostre Valhalla particular els seus esdeveniments d'empresa importants.  ¡Contàctans! 

Si vols més informació sobre les nostres reserves corporatives i grupals, contacta amb el nostre equip al telèfon 626139533 o el correu marketing@theaxeclub.es

DINÀMIQUES DE GRUP the axe club

Les dinàmiques de grup són una eina bàsica per treballar la relació de confiança i el compromís d' un equip. A través de les dinàmiques de grup, s' aconsegueix millorar la unitat i refermar la confiança entre els seus membres. La nostra proposta és una activitat atractiva i original. Una competició de llançament de destrals o axe throwing en la qual pot participar qualsevol persona sense importar la seva edat o estat físic i que fomenta la motivació, la comunicació i és una excel·lent teràpia antiestrès.

MOTIVACIÓ

El treball en equip amb llançament de destral treu els participants de la seva zona de confort, I és molt divertit! De noves experiències, neixen noves perspectives, esperits renovats, empleats més felices i més productius.

COMUNICACIÓ

Ens oblidem de l'estrès de la rutina diària, desconnectem de les xarxes socials i... Ens comuniquem? El llançament de destrals afavoreix la comunicació, el diàleg, les rialles i crea confiança ¡Llançar destrals fomenti l'intercanvi d'idees i ajuda a conèixer-se millor!

ANTI-STRESS

El llançament de destral és un esport que ajuda a alliberar tensions i genera endorfines. Hi ha moltes opcions per alliberar l'estrès: Una sessió de ioga, meditació, atletisme, una visita al terapeuta o... Llançar destral!

DINÀMIQUES DEL NOSTRE TEAM BUILDING

FORMACIÓ

Durant els primers 10 minuts els nostres instructors us formaran per convertir-vos en autèntics vikings i la normativa de seguretat bàsica perquè podeu practicar els llançaments amb total seguretat.

COMPETICIÓ

Després de la formació es proposen jocs en funció del nombre de persones i nivell dels participants. TORNEIG Si sou 20 o més participants, us oferim la possibilitat d'organitzar un torneig d'axe throwing amb premis per al guanyador

CORONACIÓ

I després de la batalla toca celebrar la victòria. En el nostre tron podeu coronar el vencedor i a la nostra zona de bar gaudir de la nostra espectacular gamma d'Aigüamel i cervesa artesana. Skål vikings!

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Les nostres instal·lacions a Barcelona disposen d'aproximadament 300 metres quadrats: Zona de dianes, sala polivalent amb pantalla de projecció, projector i cadires; zona de bar i zona d' exposicions. Tota la decoració està ambientada en la cultura nòrdica i vikinga. Pots venir a visitar-nos o prendre un hidromiel quan vulguis, l'entrada és lliure.  Imatges tir de hacha

Els nostres clients TEAM BUILDING:

Aquests són algunes de les empreses que han confiat en nosaltres per celebrar els seus esdeveniments corporatius o team building. Si tens algun dubte o consulta, posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem adaptant l'esdeveniment d'empresa a les vostres necessitats i pressupost. CONTACTE THE AXE CLUB