Tir amb destral a Barcelona origen de l'Aigüamel llançament de destrals Aigüamel valhalla EXPERIÈNCIA

A Europa, el van elaborar i beure els grecs, els romans, els celtes, normands, sajons i víkings; el maeix Julio César va fer de l'aigüamel la seva beguda predilecta. A Amèrica, els maies el consumien amb trossos d'escorça d'arbre i en algunes d'aquestes cultures s'emprava per elogiar herois i elegits pels déus.

aigüamel: Mètode d' elaboració

L' aigüamel valhalla és una beguda de llarg recorregut històric l' elaboració de la qual es fonamenta en la fermentació d' una barreja de: aigua, mel i lleva, que és la que fa fermentar el producte, aconseguat assolir certa graduació alcohòlica propera als 11 °.

El procés de fermentació consta de diversos passos: en primer lloc es realitza l' elaboració del most, en aquest cas de mel i aigua, i després s' afegeixen els llevat. Aquesta barreja es manté en repòs a temperaura i humitat estables mentre es produeix la fermentació durant diverses setmanes.

La seva elaboració no és complexa, i igual que el vi, la seva dificultat resideix en el control de tots els agents que intervenen en el procés, com són l' origen i qualitat de la mel usada, les característiques de l' aigua, el tipus de llevat, la selecció de la temperaura i humitat adequades, el temps de fermentació, etc.

És aquí on aigüamel Valhalla es diferencia de la resta de fabricants d'aquest producte. La qualitat de la mel produïda a Espanya, el lleva de fabricació pròpia i el caràcter de l'aigua de Sevilla emprades en la seva elaboració, al costat d'una recepta completament tradicional ens permeten oferir un aigüamel ple de matissos i fidel al sabor dels seus orígens.

Vols provar l'aigüamel Valhalla o emportar-te'l a casa? Vina a viure la teva experiència vikinga a The axe club! Reserva aquí!

Facebook
WhasApp
Email

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *

Ultimes entrades

Categories

No et perdis les nostres ofertes i novetats!
Subscriu-te a la nostra llista de correu

(No spam, només informació sobre les nostres ofertes i novetats)

The Axe Club - Axe throwing a Barcelona