tir de destral en família

Tir de destral en família

El llançament de destrals o axe Throwing és una activitat original i molt divertida per realitzar en família. Per norma general les famílies solen reunir-se en un restaurant, anar a la valelera o fer una barbacoa... ¿i si el pròxim esdeveniment la proposta és practicar el tir amb destral en família? És una activitat original que cap membre de la família oblidarà i que poden practicar tots els majors de 12 anys. 15 mauts de formació i 1 hora de competició en què els tots es convertiran en autèntics guerrers víkings!

El Llançament de destrals en família hauria de ser la nova tradició anual?

La rivalita entre germans o entre altres membres de la família sol ser present. Ja sigui per qui va obtenir millors qualificacions o qui corre més ràpid.... sempre hi ha competicions! va arribar el moment d'afegir-ne una més: El tir amb destral. Després de la astrucció per part del nostre Cap de guerra, dóna començament la batalla. Qui sap.... potser el tir amb destral sigui el que resolgui la rivalita entre germans d'una vegada per totes... o no...

Crea records, rialles, felicita i diversió. Veure els tiradors jugar i animar-se entre ells serà un record que no oblidaran. I totes les fotografies i vídeos que es poden fer durant la batalla es convertiran en els favorits del vostre àlbum familiar.

Veure a majors i petits fer alguna cosa nova i emocionant serà un record que conservareu per sempre.

I després de la batalla deixa que desaparegua les presses i l'estrès i gaudeix d'algunes de les nostres més de 20 tipus d'Aigüamel o la nostra cervesa artesana al nostre saló. Us animeu?  Pots reservar aquí Esperem veure'ns avia pel nostre i el vostre Club! Skål!


Facebook
WhasApp
Email

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *

The Axe Club - Axe throwing a Barcelona