CERVESA ARTESANA

CERVESA ARTESANA IBERIAN CRAFT

Facebook
WhasApp
Email

El projecte Iberian Craft va començar gràcies a les inquietuts de Daniel Fermun Maestro Cervecero d'Institut de Cervesa Artesana/Abirradero/Iberian Craft, i Nereo Garbín, soci de les mateixes empreses que Daniel i iniciador del sector de la cervesa artesana a Espanya i els productes Bio a Itàlia, així com emprenedor en tota mena de projectes que lluiten contra la dictadura del sabor dels aliments. D'aquesta manera, s´uneixen tots tres pretenen redescobrir el món dels fermentas.

El laboratorid'Iberian Craft neix amb la atenció d'acostar aquests fermentats desconeguts, molts d'ells ancestrals que sempre s'han elaborat al voltant del món i que ara mitjançant els cursos i productes d'Iberian Craft podreu familiaritzar-vos en les tradicions de la seva elaboració, tant a les llars com en petits negocis, i així tornar a gaudir de tota aquesta nova gamma de sabors, experiències i propietats per a la salut que ens otorguen els productes vius i que a penes podem trobar en la indústria de l'alimentació.

A The Axe Club busquem oferir als nostres guerrers la millor cervesa artesana de Barcelona, recolzats pels nostres amics de "El Abirradero". Disposem de 9 tipus de cervesa artesana de sabors i característiques molt diferents i Kombucha, una beguda de te fermentat que està fent-se un forat al mercat de productes BIO gràcies al seu sabor i propietats.

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *

Ultimes entrades

Categories

No et perdis les nostres ofertes i novetats!
Subscriu-te a la nostra llista de correu

(No spam, només informació sobre les nostres ofertes i novetats)