I Torneig Tir de destral nacional

Torneig de tir amb destral - axe throwing - the axe club

TORNEIG LLANÇAMENT DE DESTRALS

L'axe throwing o tir de destral és un esport que està tenint gran acceptació al nostre país.

L'1 Primer Torneig Nacional de Llançament de destrals es va celebrar el 8 i 9 d'abril de 2023 a la sala The Tomahawk a la Platja de Gandia. El representant del nostre club, Alex de Haro, va ser proclamat com el 1.er Campió del torneig Tir amb destral nacional.

En el torneig tir de destral nacional, es van inscriure 79 jugadors i van participar 16 sales de tir amb destral. L'esdeveniment va reunir més d'un centenar de persones amants del ferro, l'acer i el forjat a foc. 

Llançadors de les sales més rellevants d'Espanya van participar en una competició on l'esportivitat i un ambient immillorable van ser els factors més determinants del Torneig. 

Un dels objectius fonamentals d'aquest Primer Torneig tir de destral és donar-li més visibilitat al llançament de destral, ja que al nostre país, aquest esport és considerat com una activitat d'oci i recreació, no com una disciplina esportiva que pot tenir un torneig tir de destral anual, lligues autonòmiques i nacionals, com qualsevol altre esport a nivell professional. 

El Primer Torneig de tir amb destral va ser retransmès en directe per Youtube perquè les persones que no poguessin assistir el seguissin en temps real i perquè els llançadors i les llançadores el tinguessin de record i observessin els errors i encerts

PRIMERA FASE I TORNEIG DE TIR DE DESTRAL

La primera fase es va compondre de 20 llançaments, per poder classificar-se i jugar la següent fase la puntuació havia de sumar 60 punts o més.

 

 

SEGONA FASE I TORNEIG DE TIR DE DESTRAL

FASE FINAL I TORNEIG DE TIR DE DESTRAL

La tercera fase va ser un cara a cara dels classificats, on per sorteig van competir entre ells amb 10 llançaments, el guanyador, representant The Axe Club, Alex de Haro, va ser qui va guanyar tots els seus rivals.

Vols conèixer el reglament del torneig de tir amb destral

Els premis van ser de 3000 €
per al campió.
1500 € per al subcampió.
500 € per al tercer classificat.

Arran de l'interès despertat pel Torneig i la unió i sinergies generades en aquesta trobada entre els diferents Clubs de Tir amb destral, estem preparant moltes novetats que en breu us comunicarem. Lligues en streaming entre clubs, la creació d'una lliga catalana de tir amb destral i com no... el II Torneig Nacional de Tir que tindrà lloc el proper mes de maig a El Hachódromo de Sevilla. Sígueu-vos a les nostres xarxes socials per estar informat de totes les novetats! i aquí pots reservar la teva sessió de llançament de destrals, i convertir-te en el nostre nou campió l'any vinent.

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *