team building - esdeveniments d'empresa a barcelona - axe throwing - tir amb destrals - llançament de destrals -team building

ESDEVENIMENTS D' EMPRESA A BARCELONA

Team building: Raons per les quals escollir l' axe Throwing o com a activitat en grup.

Llançar destrals en una activitat molt divertida i que fomenta la cohesió dels participants a través del treball en equip i la competició i una bona opció per a esdeveniments d'empresa a Barcelona.

Després d' un llarg dia a l' oficina, cap empleat vol anar a una formació d' equips a la sala de descans. Estem segurs que el teu negoci és multicultural, multigeneracional i reuneix persones amb una àmplia gamma de personalitats i interessos. 

Com a tal, trobar una activitat que gaudeixi de tot un equip o oficina pot semblar una tasca impossible. Però, ho creguis o no, el llançament de destralsés l'activitat perfecta per a totes les edats i interessos i afavoreix la comunicació a l'equip.

 Encara et queden dubtes? Una ullada a les raons principals per les quals el tir de destrals és la millor opció per als teus esdeveniments d'empresa.

Busques opcions per als teus esdeveniments d'empresa a Barcelona?

1. És una forma divertida de conèixer companys de feina fora de l'oficina. Si vols conèixer algú fora de l'àmbit laboral, simplement posa una destral a la seva mà i a jugar!

La seva autèntica forma de ser sortirà a la llum quan es deixi portar i comenci a divertir-se.


2. La formació per millorar la cohesió i la comunicació d'equips no té per què ser un llast, pot ser un moment ple de diversió on els companys de feina puguin comunicar-se sense les pressions del seu entorn laboral habitual.


3. Pots practicar-lo durant tot l'any. A la primavera, estiu, tardor o hivern, llançar destrals és una activitat emocionant que aconseguirà activar el teu equip. En realitzar-se en interiors no hi haurà fenomen meteorològic que espatlli l'esdeveniment durant la temporada de fred, i a l'estiu les nostres instal.lacions estan a la temperaura ideal per a allunyar-se durant un temps de la calor de l'asfalt. Plogui, neu o faci sol, The Axe Club està preparat per fomentar l'esperit d'equip.


4. Ajuda a alleujar l'estrès del treball.
Hi ha molts factors estressants a la feina. El teu equip pot sentir-se estressat pels terminis d'entrega, els problemes amb els clients, les relacions interpersonals i molts factors més. 

El ritme de vida actual ens fa oblidar amb facilitat els aspectes positius del treball i la vida quotidiana. No hi ha millor manera de desfer-se de l'estrès que fer una destral, tan forta com puguis, a un tauler que rep els vítors dels teus companys de feina quan aterra en l'objectiu.


Al Club us oferim la possibilitat d'incloure extres en els teus esdeveniments d'empresa a Barcelona, com ara: Sala de formació, pantalla de projecció i projector, càtering o esmorzars personalitzats...

Vols saber més sobre les nostres dinàmiques de grup i team building?...

Has participat en esdeveniments d'empresa a Barcelona divertits i originals? Deixeu-vos el teu comentari! Esperem veure'ns aviat a The Axe Club per compartir amb vosaltres la nostra experiència vikinga. Pots fer la teva reserva axe club aquí o posar-te 

en contacte amb nosaltres.


Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *

The Axe Club - Axe throwing a Barcelona