BATARANG DE LLANÇAMENT

BATARANG I ALTRES ARMES DE LLANÇAMENT

El Batarang és una eina icònica utilitzada pel superheroi Batman en la seva lluita contra el crim. Aquests dispositius tenen forma de ratpenat i s'utilitzen per a una varietat de propòsits, des de desarmar els enemics fins a tallar cordes o cables.

Un dels tipus de més coneguts, és el de llançament i s'utilitza per llançar a distància i colpejar objectius amb precisió. Solen estar fabricats en materials com el metall, l'acer o l'alumini, per garantir la durabilitat i la capacitat de penetració. Al mercat hi ha diferents models, cadascun amb característiques específiques. Per exemple, alguns tenen ganivetes afilades per tallar a través d'objectes, mentre que d'altres estan dissenyats per tornar a la mà de l'usuari després de llançar-se. Un dels batarangs de llançament més populars és el de Batman, popularitzat a través de les pel·lícules i els còmics del superheroi. És conegut pel seu disseny elegant i la seva capacitat per tornar a la mà de Batman després de ser llançat.

BATARANG PER A PRÀCTIQUES DE TIR

Estan dissenyats per ser llançats cap a un objectiu estacionari, com una diana, i s'utilitzen principalment per a pràctiques de tir al blanc. Poden trobar-se en diferents mides i dissenys, alguns dels quals són rèpliques exactes dels batarangs utilitzats en les pel·lícules.

Tot i que aquests no són tan populars com els de llançament, els pots trobar en alguns clubs d'axe throwing o clubs de llançament de destral.


A The Axe Club podràs provar diferents tipus d'armes per llançar, Si vols provar diferents llançaments fes la teva reserva tir amb destral i... ¡Vina a visitar-nos!

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *