RESERVA TIR DE destral A BARCELONA

El procés per fer la teva reserva de tir de destral a Barcelona és molt senzill:

1. Escull el dia i l'hora. S'obrirà un formulari de reserva on podràs deixar-nos les teves dades de contacte.
2. Selecciona el nombre de tiradors, fent clic sobre el camp del formulari "nº de tiradors".
(Per a grups de més de 12 persones o consultar altres horaris disponibles, contacta amb nosaltres per WhatsApp al telèfon 626.13.95.33 | 24/7).

La nostra activitat té una hora de durada. Comença amb una petita formació i normativa de seguretat després dels quals es proposen jocs i comença la competició. Un cop acabada la sessió, podeu estar a la nostra zona de bar durant tot el temps que voleu.

Si vols fer un regal original, pots comprar una de les nostres targetes regals descarregables. Disposem de targetes regals per a grups de 2 a 8 jugadors. Al teu viking o vikinga favorita li veu a encantar! 

HORARIS, SESSIONS TIR DE DESTRAL A BARCELONA

Dimecres i dijous: 17:00 h a 21:00 h (última reserva 20:00 h)
Divendres: 16:00 h a 21:00 h (última reserva 20:00 h)
Dissabtes: 12:00 h a 22:00 h (última reserva 21:00 h)
Diumenges: 12:00 h a 20:00 h (última reserva 19:00 h)

Ja només queda omplir la resta del formulari amb les teves dades de contacte, confirmar la teva reserva i passar per la passarel·la de pagament. En menys de 24 h, et confirmarem la teva reserva. Si tens dubtes sobre el procés, la teva reserva o l'activitat, pots consultar les nostres Preguntes Freqüents Axe Throwing

setembre 2023
Dllns
Dmrts
Dmcs
Djs
Dvnds
Dssbt
Dmng
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1

Si estàs interessat a reservar un esdeveniment privat de tir de destral a Barcelona, incloure altres opcions com càtering, la reserva privada de l'espai o la sala de projecció, o qualsevol altra necessitat particular del teu esdeveniment, o tens algun problema durant el procés de compra, posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre correu de contacte o estarem encantats d'ajudar-te. Recordar-vos que el nostre espai és d'entrada lliure i poden prendre una cervesa, Aigüamel o refresc, sense necessitat de reserva prèvia. Únicament en el cas de voler realitzar l' activitat cal reservar.

NOTA: Et recordem que som al Carrer Castillejos 181, i et demanem que vinguis 10/15 min abans per començar l'activitat a l'hora de la reserva i amb sabata tancada. Aplicarem el nostre dret d'admissió en el cas de sospites que els nostres clients presents signes d'haver pres alcohol o drogues abans de la sessió. Per seguretat tots els tiradors han d' acceptar les condicions presents en el següent document d' exempció de responsabilitat, t' oferim la possibilitat de signar el document de forma anticipada en aquest link: Exempció de responsabilitat

INCLOU:

tir de destral a Barcelona - The Axe Club

DIVERSIÓ ASSEGURADA!

Amb els teus companys de feina, amics, família, parella o cita especial! 1 h de tir amb destral o axe throwing: 55 minuts de batalla i jocs, i 5 minuts de formació i normativa de seguretat.

BATARANG DE LLANÇAMENT


ARMES PER LLANÇAR

Bàsicament, vaig llançar destrals. Disposem de diversos tipus de destrals per llançar, a més d'altres objectes que per llançar que podeu provar com per exemple, Batarang i cartes.

tir de destral Barcelona - The Axe Club


JOCS I REPTES

Després de la formació i normativa de seguretat, l'instructor us proposarà diferents jocs perquè podeu gaudir a tope de la vostra experiència.

llançament de destrals a Barcelona tir de destrals Barcelona - The Axe Club


ZONA DE BAR

La nostra taverna vikinga és d'entrada lliure, pots venir sense reserva quan vulguis. I després de la batalla podeu brindar amb Aigüamel!

David Pérez Tienza
David Pérez Tienza
2022-08-07
Lloc molt entretagut. És un valen pla per anar un dia. El duel Alex molt simpàtic i aent.
Imanol Fehi
Imanol Fehi
2022-07-31
Molt bé! Vam anar amb poques expectaives i ja volem repetir. ! valen tracte, tornarem sens dubte
Isabel Camarena
Isabel Camarena
2022-07-30
Ho passem molt bé al local tirant destrals! Ambient agradable, el duel molt simpàtic ens ajudava a tirar i ens va estar donant classes, tornarem un altre dia a repetir 🙂
S Sp
S Sp
2022-07-30
Molt bona experiència! Ens van explicar amb detall com fer els llançaments i va ser divertit. No dubtarem a tornar.
Antonio Morillo
Antonio Morillo
2022-07-30
Si et mola fer el víking, beure aigüamel (o una bona birra) i llançar destrals contra la paret.... Ja trigues a Vinair aquí!!
Charls Bizckuit
Charls Bizckuit
2022-07-30
Tant l'ambientació del local com el tracte del personal fan que vulguis tornar. Són molt amables, simpàtics, alegres i experts, s'esforcen a crear esdeveniments per cultivar una valenica comunita. Personalment he forja una gran amista amb ells i es fan voler tant a ells com al local. Només puc afegir que no pareu, ho esteu fent genial!
Say Sayuri
Say Sayuri
2022-07-30
La primera vegada que vam ser una gran experiència, una gran experiència que recomano. Tant si mai ho ets perquè t'ensenyen i t'ajuden
cristina gallardo
cristina gallardo
2022-07-30
Experiència acreïble!! L'aenció d'Alex un 10!! Tornem segur!!
Raúl Buch Morente
Raúl Buch Morente
2022-07-30
El millor lloc de llançament de destrals a Barcelona. A més de poder gaudir un valen aigüamel🍻

PAGA LA TEVA RESERVA TIR DE DESTRAL A BARCELONA AMB TOTAL TRANQUIL·LITAT

Pagament segur axe Throwing

CONEIXES L'Aigüamel?

VISITA EL NOSTRE BLOG PER CONÈIXER LA SEVA HISTÒRIA, CELLERS I PROCESSOS DE FABRICACIÓ
Obrir xa
1
Tens dubtes amb la teva reserva?