Què és el tir amb destral o axe Throwing?

Club de tir de destrals a Barcelona - The Axe Club

TIR AMB DESTRAL O AXE THROWING

El tir amb destral o axe Throwing és una activitat que s'ha torna cada vegada més popular en els últims anys. Es tracta d'un esport en el qual els participants llancen destrals contra una diana amb l'objectiu d'aconseguir la major quantita de punts possibles. Tot i que pot semblar perillós, el tir amb destral es practica en un ambient controla i segur, amb instructors capacitas que ensenyen als participants com llançar correctament.

L'axe throwing té les seves arrels en la història, ja que les destral eren una eina comunament utilitzada en l'època vikinga. Els vikings eren coneguts per la seva habilitat en el maneig de les armes, incloent-hi el llançament de destrals. Amb el temps, el llançament de destrals es va convertir en una activitat recreativa i s'ha tornat cada vegada més popular en els últims anys, es requereix un lloc específic amb una diana i una àrea de llançament segura. A més, els participants han de seguir les regles i les instruccions de l' instructor. 

El tir amb destralna es practica en un ambient controlat i segur, amb instructors capacitats que ensenyen als participants com llançar correctament. Els instructors també supervisen l'àrea de llançament i asseguren que se segueixin totes les mesures de seguretat necessàries. L'objectiu és aconseguir la major quantitat de punts possibles en llançar la destral contra la diana. La diana està composta de diversos anells amb punts diferents, i els participants han de tractar de llançar la destral a l'anell amb la major quantitat de punts. És similar al joc de dards, però amb destrals. A mesura que els participants adquireixen més experiència, poden aprendre tècniques avançades per millorar la seva precisió i augmentar els seus punts.  Els nostres instructors us acompanyaran durant tota la sessió, us ajudaran a començar a fer diana, i si sou llançadors més experts, us ajudaran a millorar els vostres llançaments o altres llançaments de nivell avançat.

A més de ser un esport, l'axe throwing també s'ha tornat una activitat popular en festes i esdeveniments. Al nostre local a Barcelona, a la zona de Sagrada Família, oferim sessions de tir amb destral per a grups d'amics, comiats de solters, aniversaris i esdeveniments d'empresa. Disposem de pantalla de projecció de 3x3m, projector, sala polivalent i capacitat per a més de 45 persones. Generem dinàmiques de grup, organitzem tornejos de llançament de destrals per a grups grans. És una forma divertida de passar el temps i una excel·lent manera de desafiar els teus amics. Vols passar-ho genial amb els teus amics, parella o família? Reserva ja a The Axe Club!

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *

The Axe Club - Axe throwing a Barcelona