... ...

BAR aigüamel I TIR AMB DESTRAL

Asgardians! Us volem convidar a l'esdeveniment viking de l'any. 

Tir de destrals i Aigüamel Asgard al nostre bar Aigüamel a Barcelona! El proper 1 d'octubre vam organitzar un esdeveniment conjunt amb els nostres amics d'Aigüamel Asgard, al nostre bar Aigüamel a Barcelona. Sí, això vol dir que Asgard i The Axe Club s'uneixen perquè podeu gaudir d'una experiència vikinga per tot arreu. Nosaltres posem les destrals i ells l'Aigüamel." Experiència Vikinga Asgard"


1 h de tir + Hidromiel Asgard per 19,50 € per persona.
Reserva la teva plaça al telèfon 626139533


Inclou formació i normativa de seguretat

¡PREPARA'T PER A LA batalla! 

Aprèn com usar amb seguretat la teva destral amb els nostres Caps de Guerra. Fes alguns llançaments i rep consells per millorar o potenciar la teva tècnica. Viu una experiència única, tir de destral al nostre bar Aigüamel a Barcelona, amenitzada amb música vikinga que ens transporta a aquelles festes vikinges que podíem organitzar antany. 

BAR Aigüamel

Però això no acaba aquí, a més Botiga Vikinga muntarà una paradita de productes Asgard perquè puguis portar-te a casa un record de l'experiència. I finalment, organitzarem un sorteig entre tots els assistents d'un lot de productes vikings d'Asgard que contindrà per suposat, entre altres coses, tots la nostra varietat d'Aigüamel. 

Anímate i ven a passar una tarda diferent, de les quals recordaràs sempre, entre amics. Per fer les reserves s'ha de contactar amb el club directament al telèfon: 626139533

Places limitades per complir amb la seguretat i normativa Covid, així que no us feu els remolons, que les destrals us esperen! Data única: 1 d'octubre 2021, us esperem. 

bar Aigüamel llançament de destrals a Barcelona

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *

The Axe Club - Axe throwing a Barcelona
Obrir xa
1
Vols reservar la teva entrada a l'esdeveniment?