cites a Barcelona EXPERIÈNCIA VIKINGA -AXE THROWING TIR AMB DESTRAL A BARCELONA

Cites a Barcelona: Tir de destral una activitat diferent i divertida per a les teves cites

Si busques cites a Barcelona hi ha moltes activitats que es poden fer en parella, però si busques alguna cosa diferent i divertida, el tir amb destral és una opció perfecta. Aquesta activitat no només és emocionant, sinó que també és una excel·lent manera de trencar el gel i conèixer millor a la teva cita.

Què és el tir amb destrals?

El tir de destrals és una activitat que consisteix a llançar destrals a un objectiu. L'objectiu sol ser una taula de fusta amb cercles marcats, en forma de diana, i els objectius o trickshots, són el punt central, generalment color vermell i 2 petits punts blaus situats a banda i banda de la part superior de la diana. El joc és similar al dels dards... però amb destrals.

El tir amb destral és una activitat relativament senzilla, però requereix pràctica i coordinació. Tanmateix, no cal ser un expert per gaudir d' aquesta activitat.

Per què és una bona activitat per a cites a Barcelona?

El tir amb destral és una activitat divertida i emocionant que pot ser gaudida per persones de totes les edats i nivells d'experiència. És una excel·lent manera de trencar el gel, conèixer millor la teva cita en un ambient genial, amb bona música i alguna de les nostres begudes premium. A la nostra zona de bar, disposem de més de 14 tipus d'hidromiel i cervesa artesana, que podeu provar abans, durant o després de l'activitat. La nostra zona de bar és d'entrada lliure i no cal reservar l'activitat.

A més, el tir amb destral és una activitat segura. El nostre Club on compta amb les mesures de seguretat necessàries i els instructors estan capacitats per ensenyar els jugadors a fer servir la destral de forma segura.

Consells per a una cita de tir de destrals

Aquí hi ha alguns consells per a una cita de tir de destral:

  • Vístete còmodament. Vas estar movent-te molt, així que és important que et sentis còmode/còmoda.
  • Porta calçat tancat. Per seguretat, recomanem l'ús de sabata tancada.
  • No et prenguis massa en serio. El tir amb destrals és una activitat divertida, així que no et preocupis si no ets el millor.
  • Diverteix-te! El tir amb destral és una activitat única que pot fer que la teva cita sigui inoblidable.

Com organitzar una cita de tir amb destral

Per organitzar una cita de tir de destral, el primer que has de fer és reservar una sessió d'1 h d'activitat a la nostra web, mail o WhatsApp

Un cop hagis reservat la sessió, has d'informar a la teva cita dels detalls. Assegura't de dir-li que el tir amb destral és una activitat segura, però que és important seguir les instruccions de l'instructor.

Arriba al centre a temps per a la sessió, amb uns 5 minuts d' antelació per fer el registre.  L'instructor et donarà una breu introducció a l'activitat i t'ensenyarà com usar la destral de forma segura.

Durant la sessió, gaudeix de l' activitat i diverteix-te. No et preocupis si no ets el millor tirador. L'important és passar una bona estona amb la teva cita.

Conclusions

El tir amb destral és una activitat diferent i divertida que pot ser un gran èxit per a les teves cites a Barcelona. És una activitat emocionant que t'ajudarà a conèixer millor a la teva cita i passar una bona estona.


Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *