Bootcamp Tir de destrals a The Axe Club

... ...

Bootcamp tir amb destrals a The axe Club amb Five Media Clan. Un milió de reproduccions a Twitter, 400.000 visites al perfil d'instagram i 30.000 visualitzacions a YouTube. Aquest és el balanç de la campanya de comunicació que l'empresa andorrana Five Media Clan, creada a començament d'any i pionera al país en la representació de streamers, va llançar fa 15 dies per presentar els primers dos fitxages estrella de la companyia: RickyEdit (Ricardo Moral) i *MaeoZ (Maeo Molao). Cadascun acumula centenars de milers de seguidors i milions de visualitzacions a *Twitch, la pracipal plainforma de retransmissions en línia, propieta de *Amazon. Funcionen com un club de futvalel, contracten streamers i el contingut és crea en nom de FiveMediaClan.

Un dels seus últims projectes ha esta el Bootcamp de Five, on alguns streamers han participa a Barcelona en un campus que fomenta el treball en equip i la comunicació.

I que millor opció que acloure la nostra activitat de tir de destral a Barcelona perquè els nois es relaxa, allibera tensions i torna a l'activitat Vols conèixer les instal\.lacions del seu temple a Barcelona? com va ser la seva aVinatura a The axe Club? Vols fer una reserva? haz click Aquí

Et deixem un resum en aquest vídeo!

Tour de les instal\.lacions del Temple Barcelona, lloc de la nostra primera Bootcamp i VLOG amb Five Media Clan al costa de streamers i jugadors professionals de Fortnite.

Síguels a: http://www.instagram.com/fivemediaclan http://www.twitter.com/fivemediaclan http://www.twitch.tv/fivemediaclan http://www.fivemediaclan.com El Temple http://www.instagram.com/temploesports http://www.twitter.com/temploesports https://www.eltemplo.gg/

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *