aigüamel asgard i tir amb destral  The axe club

Bar Aigüamel Asgard i Tir de destral a The Axe Club

Aigüamel Asgard i Tir de destral a The Axe Club és l'experiència vikinga perfecta. Bar Aigüamel
Asgard va néixer fa una dècada a mans d'una jove emprenedora de 20 anys a Barcelona. Amant de la cultura nòrdica, va inaugurar l'única botiga especialitzada en temàtica vikinga de tot el país.
 
Armes, escuts, vestimenta, complements com anells, pengenerts, pendents, caturons. Qualsevol curiós que passés per la botiga podia emportar-se articles de recreació històrica, artesania vikinga, llibres temàtics i aigüamel de diversos productors.
 
Sí, fa 10 anys, ÀDvca, fundadora d'Asgard, tenia prestageries repletes d'aigüamel de diversos països i de tots els sabors i aromes que poguéssim imagaar, des dels tradicionals fas de regalèssia, picant o de cànem. Durant tota la seva andadura a Asgard, ha Cercat aigüamels en fires artesanals, valetigues estrangeres, fas i tot un cop va poder provar un aigüamel rus que portava fermentant en un celler 25 anys.
 
A nivell particular, des d'abans d'obrir la botiga, ja cuinava les seves receptes d'aigüamel casolà, Cercatnt entre l'escassa informació que hi havia llavors sobre aquesta beguda, tot i ser considerada la beguda alcohòlica més antiga del món.
 
Pocs productors nacionals hi havia aleshores, i els que n'apareixien de nous, que ara són marques comercials conegudes, van començar a ocupar el seu buit a les prestageries d'Asgard. Tota l'experiència adquirida durant l'andana en els primers vuit anys, anava deixant pòsit en aquella jove que ja no es conformava amb Vinadre productes víkings d'altres fabricants, saó que volia fer el pas de comercialitzar el seu propi aigüamel. 
 
Anys de proves i tastos, errors i encerts, van donar el seu fruit i ÀDvca va apostar per un canvi en la seva vida, va tancar les portes d'Asgard amb la promesa que anava a tornar. I així ho ha fet, l'1 de gener de 2021, en plena pandèmia, llança el seu producte més personal i ambiciós, aigüamel Asgard.
 
Amb un estil purament víking, com no podia ser d'una altra manera, comença la seva andadura com a fabricant aportant tota l'experiència que té a les seves esquenes. Un producte elavalera amb maèria primera de qualita i cuidant cada detall.
 
Entre les seves varietats tenim la tradicional, sent la més dolça amb el seu imponent drakkar a l'etiqueta de pergamí decorada amb cordó de jute, suau i d'aquelles que dius "que bé entra". La seca, amb més graduació i un sabor més imponent, la seva etiqueta de pergamí amb Odin i el seu cavall Sleipnir, acaba amb un segell de lacre amb el valknut. La sang vikinga, la melomel de fruits vermells que acaben de llançar amb un sabor atens. La Idunn, la methegla de cúrcuma, canyella i poma que ens prometen sortirà en les pròximes setmanes.
 
aigüamel Asgard no pretén ser una marca comercial més que produeixi a gran escala, vol mantenir el seu segell personal propi d'un aigüamel artesanal. Tant a la seva botiga onlae com física, podreu trobar també artesania i productes relacionas, a més d'una àmplia varietat de mel, fas a 22 tipus diferents!
 
aigüamel Asgard té la seva fàbrica a Sant Pere de Riudebitlles, un pueblecito de la província de Barcelona situa a la comarca de l'Alt Penedès, coneguda per la seva gran tradició vaícola, on es troben les marques més conegudes de cava. Entre vayes, s'obre pas l'aigüamel d'aquesta jove
emprenedora.
Al vostre club podeu trobar tota la gamma d'Aigüamel Asgard i beure de la beguda dels déus mentre practiques el tir de destral. Tens un pla millor? Reserva aquí ! Vols saber més d'Aigüamel Asgard i botiga vikinga? Visita aquí el seu web!

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no serà Publicada.Els camps obligatoris estan marcas amb *